Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΓΙΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Από το κόψιμο της …Τούρτας το 2013 - στο κόψιμο της Πίτας το 2016

 Για Πέμπτο Χρόνο συνεχίζεται η καταγραφή των προβλημάτων του Κ.Υ.

Κάτι σαν την Μεγάλη Πέμπτη και τα 12 Ευαγγέλια.. Ξεκινάνε το πρωί και δεν ξέρεις πότε θα τελειώσουν ……

Quiz :  Ποιος θα καταγράψει τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας του Χρόνου ?

Παίρνουμε λοιπόν σαν αφετηρία το 2013 γιατί οι ….αθεόφοβοι μεγαλο-(Α)σχημονες  σε σύσκεψη, έφαγαν την τούρτα που είχε προσφέρει ασθενής,  στους γιατρούς και στο  νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου υγείας ευχαριστώντας τους  για την φροντίδα τους….. (  Κοπη της τουρτας στο Κεντρο Υγειας της Αιγινας  http://aeginalight.gr/article.php?id=30245)

 Το 2014 ο αντιπεριφερειαρχης Κατσικαρης είπε πως νοιώθει ανασφάλεια στην Αίγινα, για αυτόν και την οικογένεια του και πως θα μεριμνούσε για  ελικοδρόμιο, προκειμένου να σώζονται ζωές σε βαριά περιστατικά
Το 2015 ο έτερος αντιπεριφερειαρχης Χατζηπερος, διαπίστωσε σοβαρές ελλείψεις και πως θα μεριμνούσε δεόντως.. Διαπίστωσε δε την σοβαρότατη έλλειψη σε αντιφιδικους όρους και από τότε με ζώσανε τα φίδια. Για να το διαπιστώνει ολόκληρος αντιπεριφερειαρχης κάτι θα ξέρει σκέφτηκα και έβγαλα ένα βαθύ αναστεναγμό !!

Και νασου το 2016. Μας λέει το τμήμα υγείας του τοπικού Συριζα πως ο ίδιος ο τοπικός Συριζα  αυτοπροσώπως και ένας διοικητής Συριζα και μια βουλευτής Συριζα και ένα τσούρμο προς φωτογραφήσει (ότι είχανε το ρίξανε στη μάχη των εντυπώσεων), πήγαν στο κέντρο υγείας να το καταγράψουν.
 
Η πιο απλή απορία
Η ομάδα υγείας της τοπικής του Συριζα δεν ξέρει γράμματα ? Να καταγράψει τα προβλήματα και να τα στείλει δεόντως… Αν και ούτε αυτό χρειαζόταν… Τα έχουν καταγράψει στο Κέντρο Υγείας. Παίρνεις το χαρτί το βάζεις σε ένα φάκελο, ένα γραμματόσημο, φτου το σαλιώνεις και το ξαποστέλνεις.

Και ο διοικητης ? Τι διοικει ?  Τωρα πηγε να ενημερωθει για τα προβληματα των υπηρεσιων που διοικει ? Η βουλευτης σωστα ενημερωνεται απο το προσωπικο. Μενει να δουμε τι θα την κανει τοση ενημερωση και πως δεν θα παθει  overdose και ολο και σε καποιες ενεργιες θα προβει.

 Στο Κέντρο Υγείας σύντροφε διοικητη πάνε διαβασμένοι και έτοιμοι και
ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

Έχουν πάρει από πριν την άσκηση σπίτι τους,   έχουν τις λύσεις και πάνε να τις ανακοινώσουν. Δεν πάνε για να μάθουν ταχαμου ταχαμου το πρόβλημα. 

Στη καταγραφή του 2017  καλέστε με κι εμένα !! Δεν με καλούν ποτέ σε κοπή ….πίτας και έχω βαλαντώσει


Νικήτας Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: