Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

 Σήμερα κατά τις 11.00 ενέσκηψαν στον χώρο του Κυβερνείου κανα δύο εκπρόσωποι ΜΜΕ του νησιού. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν είχαν κληθεί απο τον δήμαρχο προκειμένου να τους γίνουν ανακοινώσεις. Ομως η ώρα πέρασε άλλα ΜΜΕ δεν φάνηκαν, ο δήμαρχος ομοίως και έτσι απεχώρησαν αφού όμως πρώτα ειδοποιήθηκαν ότι η συνέντευξη αναβάλλεται γιατί παρευρίσκονταν μόνο δύο μέσα. Προφανώς ο δημαρχούκος είχε να ανακοινώσει κάτι σοβαρό και ήθελε όλα τα μέσα παρόντα. Τι να ήταν άραγε αυτό:  Και γιατί σήμερα λίγες ώρες πριν το δημοτικό συμβούλιο;
Λέτε να αποφάσισε να ανακοινώσει την κάθοδο του η να ευλογήσει τον αντικαταστάτη του μπροστά στο Κυβερνείο που θεωρεί ότι είναι έργο ζωής; Ας μην συζητήσουμε βέβαια ότι εδώ και ένα μήνα στο εργοτάξιο δουλεύουν 1-2 εργάτες και με τον ρυθμό αυτό ούτε τα εγγόνια μας δεν θα δούν έργο. 
   Περιμένουμε εναγωνίως και με μεγάλο καημό τις δηλώσεις του δημάρχου. Δήμαρχε μην μας στερείς τις δηλώσεις σου. Είναι το μόνο που θα μας λείψει μετά τον Μάιο που θα είσαι σπίτι σου. Με μια μόνο λέξη. Απίστευτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: