Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, συμβάλλατε όσο μπορούσατε για να γυρίσουμε στον 19ο αιώνα. Θα σας απονεμηθεί εξέχουσα θέση στη νέα δημοτική διακυβέρνηση, ειδικά για την ανάπτυξη της περιφέρειας του νησιού, την οποία προφητεύσατε ως βέβαια με κυβερνήτη το μεγάλο Μήτσο.
Και επειδή οι "καταστροφείς του νησιού", που ήρθαν να χαλάσουν την ωραία ατμόσφαιρα που ζούσαμε δεκάδες χρόνια δεν είναι τόσο μαζοχιστές, ο 19ος αιώνας ήρθε για να μείνει. Να διεκδικήσετε ενεργότερο ρόλο!

Admin είπε...

Προσωπικα το θεωρω τιμη μου αν εχω συμβαλλει στο ελαχιστο στην μη εκλογη της κινησης ευθυνης, πραγμα που βεβαια στοχευα. Ισως ειναι βολικο να εστιαζει κανεις στην τελευταια εκλογικη περιοδο. Η αντιθεση μου στην πολιτικη Κουκουλη οξυνθηκε μετα την περιφημη ανακοινωση του, καντε υπομονη ενας χρονος ειναι θα περασει... Σχετικα κειμενα μου στο aeginalight ενα χρονο και πλεον πριν τις εκλογες, οταν κανεις ακομα δεν ειχε δηλωσει προθεση να κατεβει υποψηφιος δημαρχος. Συνεχισα με συνεπεια πιστευω στο ιδιο μοτιβο πολιτικης κριτικης στον Κουκουλη. Αν το νηυσι μας σταθηκε αδυναμο να παραγει πολιτικους και επανεφερε φαντασματα του παρελθοντος (Κουκουλη και Μουρτζη) δεν ειναι αποκλειστικη μου ευθυνη. Ειμαστε πολλοι συνυπευθυνοι για αυτη την κατασταση και οι μονοι που εξαιρουνται και αδικουνται απο αυτες τι εξελιξεις ειναι οι πολιτες και οφειλουμε οσοι ασχολουμαστε με τα κοινα να απολογηθουμε σε αυτους. Εκεινο που πιστευω πως αντιπαλεψα ειναι ενας μικροαστικος αυτοαναφορικος ελιτισμος με εντονα σωτηριολογικα στοιχεια, που κατα κορον προβληθηκε απο τους υποψηφιους της Κινησης Ευθυνης του Κουκουλη, που λιγο απειχε απο το να τον ανακηρυξουν Αγιο. Να μην αναφερω παλι ονοματα αλλα σας καλω να διαβασετε τα τρια φυλλαδια του Κουκουλη, τις συνεντευξεις του κ. Πτερουδη στο aeginalight και στο Saronic Magazine και το αρθρο του κ. Σανση στο τελευταιο saronic και θα καταλαβετε τι εννοω. Εν πασει δεν μπορει ολοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις. Σας ευχαριστω για το σχολιο σας.

Νικητας Παπαϊωάννου