Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.


Αν ο κ. Χάρης Κονιδάρης που λέγαμε προχθές (Βρε Χάρη, σου μιλάωωωω!) έχει υποπέσει σε δυο από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, κάποιοι γέροντες έχουν υποπέσει και στα 7, αμαρτήματα που κοκκίνισαν από ντροπή για την …τροπή που έδωσαν  στην υπόθεση Ρεπούση.
Από κοντά  «θεολόγος και μαχόμενος εκπαιδευτικός»,  της δικής μας Νέας Φωνής της Αίγινας, σε κίτρινο φόντο, πιο κίτρινο και από λεμόνι, που το είδε ο ίκτερος και …κιτρίνισε από το κακό του..
Αλλά σήμερα εγκαταλείπουμε τα θανάσιμα αμαρτήματα στη φροντίδα των ανωτέρω και ότι τα βρει για λογαριασμό τους.
Θα προσεγγίσουμε την υπόθεση από την σκοπιά της παραβίασης  της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, διακήρυξης που έχει συνυπογράψει η χώρα μας. Παραθέτουμε λοιπόν δηλώσεις …γερόντων και μαχόμενων ….θεολόγων, ως και αποσπάσματα της διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, χωρίς περαιτέρω σχόλια. Μια μόνο πρόταση, να ενταχθεί στη σχολική ύλη η διακήρυξη για τα δικαιώματα του ανθρώπου

Α. Αντιγράφουμε από δηλώσεις
του γέροντα Άνθιμου, από το ''Αγιορείτικο Βήμα''
 
Η κ. Ρεπούση είναι  γραικύλα, δηλαδή. ελληνόφωνη  βάρβαρη. Δεν είναι Ελληνίδα. Είναι δυστυχισμένη. Η καρδία της έχει λυσσαλέα κακία. Διότι αν ήταν διαφορετική δεν θα έλεγε αυτά τα πράγματα και μάλιστα να επιμένει...
Δεν έχει  Ιερό και όσιο. Όταν  ο άνθρωπος φτάσει εις βάθη κακού, καταφρονείται. Την καθοδηγούν τα πάθη της και ο σκοταδισμός που την έχει κυριεύσει ΄΄

Και ακολουθεί από τον γέροντα  η αγιορείτικη …..προτεινόμενη λύση!
Θα πάει στο φρενοκομείο η κ. Ρεπούση με αυτά που λέει. Προσωπικά δεν ασχολούμαι  με τις Ρεπούσηδες, βασική και μοναδική ασχολία μου είναι η επιδίωξη μου  να συναντήσω τον Χριστό.
Η κ. Ρεπούση εξυπηρετεί συμφέροντα αλλόθρησκων και  σιωνιστών. 


Β. Αντιγράφουμε από την Νέα Φωνή Αίγινας
Ανθελληνικό κρεσέντο από τη Γνωστή Ρεπούση

Η γνωστή λοιπόν για σειρά ανθελληνικών δηλώσεων Μ. Ρεπούση……..
Με το γνωστό ιταμό και προκλητικό της ύφος η βουλευτής δήλωσε……..
Ως Θεολόγος και μαχόμενος εκπαιδευτικός οργίζομαι , αγωνιώ για το ποιόν, το επίπεδο και τον τρόπο σκέψης πολλών από το Κοινοβούλιο και από τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας. 

Και ακολουθεί από τη Νέα Φωνή η μαχόμενη …προτεινόμενη λύση !
Αν η εν λόγω κυρία δεν αντέχει το βάρος της Ελληνικής της καταγωγής ας καταθέσει την ταυτότητα και το διαβατήριό της και ας μεταναστεύσει κάλλιστα στα Σκόπια, στην Τουρκία, ή στη Ζιμπάμπουε.

 

Γ. Ενδεικτικά αποσπάσματα από την

Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1948
Επειδή η αναγνώριση της αξιοπρέπειας, που είναι σύμφυτη σε όλα τα μέλη της ανθρώπινης οικογένειας, καθώς και των ίσων και αναπαλλοτρίωτων δικαιωμάτων τους αποτελεί το θεμέλιο της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης στον κόσμο.
Επειδή η παραγνώριση και η περιφρόνηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου οδήγησαν σε πράξεις βαρβαρότητας……..
Επειδή η ταυτότητα αντιλήψεων ως προς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες αυτές έχει εξαιρετική σημασία………
ΑΡΘΡΟ 1
'Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.
ΑΡΘΡΟ 2
Κάθε άνθρωπος δικαιούται να επικαλείται όλα τα δικαιώματα και όλες τις ελευθερίες που προκηρύσσει η παρούσα Διακήρυξη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση, ειδικότερα ως προς τη φυλή, το χρώμα, το φύλο, τη γλώσσα, τις θρησκείες, τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις, την εθνική ή κοινωνική καταγωγή, την περιουσία, τη γέννηση ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.
ΑΡΘΡΟ 18
Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας. Στο δικαίωμα αυτό περιλαμβάνεται η ελευθερία για την αλλαγή της θρησκείας ή πεποιθήσεων, όπως και η ελευθερία να εκδηλώνει κανείς τη θρησκεία του ή τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, μόνος ή μαζί με άλλους, δημόσια ή ιδιωτικά, με τη διδασκαλία, την άσκηση, τη λατρεία και με την τέλεση θρησκευτικών τελετών.

ΑΡΘΡΟ 19

Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.

ΑΡΘΡΟ 26

2. Η εκπαίδευση πρέπει να αποβλέπει στην πλήρη ανάπτυξη της ανθρώπινης προσωπικότητας και στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιακών ελευθεριών. Πρέπει να προάγει την κατανόηση, την ανεκτικότητα και τη φιλία ανάμεσα σε όλα τα έθνη και σε όλες τις φυλές και τις θρησκευτικές ομάδες, και να ευνοεί την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Εθνών για τη διατήρηση της ειρήνης.


(Ολόκληρη η διακήρυξη στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών  http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=grk

  



Εὐλογία Κυρίου καὶ ἔλεος αὐτοῦ ἔλθοι ἐφ᾿ ὑμᾶς, τῇ αὐτοῦ θείᾳ χάριτι καὶ φιλανθρωπίᾳ πάντοτε, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, .....μαχόμενοι και .....γέροντες αδελφοί ημών.

Γέρων Νικήτας*
*Ειρήσθω εν παρόδω, τάχει ακόμα 400 !!
Γέροντα Νικήτα, μη γίνεσαι βλάσφημος !!
Καλά ντε, 399. Καλά είναι;


Σημείωση: Το κείμενο χωρίς την υποσημείωση αυτή, έχει 777 λέξεις και δεν είναι τυχαίο ούτε είναι ….Boeing. Είναι οι 7 σφραγίδες της Αποκάλυψης, οι 7 σάλπιγγες της Αποκάλυψης και τέλος το 7 …..τραγούδια θα σου πω, του Μάνου Χατζηδάκη, με ….αφιέρωση. Το θα σπάσω 7 ποτήρια του Κότσιρα, απορρίφθηκε ως πολύ φασαριόζικο.

Επι του πιεστηρίου: Τρέχουσα είδηση. Συνελήφθη πάστορας στην Αμερική, έτοιμος να κάψει 3000 αντίτυπα του κορανίου. 
Συμπέρασμα οι χτυπημένοι από ξηρά, αέρα και θάλασσα δεν έχουν πατρίδα, ούτε θρησκεία.
Απλά είναι βαρεμένοι και ...διεθνιστές. Βρίσκονται παντού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: